

California Child Welfare Council Permanency Committee Meeting Agenda

March 6, 2024 1:30 pm – 4:00 pm

Permanency Committee Zoom Line: Zoom Link

AGENDA

Agenda Item	Time	Торіс	Presenter/Responsible
1	01:30 pm to 01:45 pm, 15-minutes	Welcome and introductions	Co-Chair: Judge Leonard Edwards Co-Chair: Bob Friend Secretary: None listed
2	01:45 pm to 02:00 pm, 15-minutes	Debrief Child Welfare Committee meeting	Len, Bob and Child Welfare Committee
3	02:00 pm to 02:30 pm, 30-minutes	Center for Effectiveness in Family Finding, Engagement and Support	Angie Schwartz and Valerie Earley
4	02:30 pm to 03:15 pm, 45-minutes	Child and Family Teams—improving involvement and inclusion	Angie Schwartz, Valerie Earley and other Department of Social Services staff
5	03:15 pm to 03:40 pm, 25-minutes	Kinship caregivers and adoption	Jill Jacobs
6	03:40 pm to 04:00 pm, 20-minutes	Items from the Child Welfare Committee and wrap up	Len, Bob and Child Welfare Committee

End of the agenda.

Full invite information:

National Institute for Permanent Family Connectedness (NIPFC) is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: CWC Permanency Committee Time: Mar 6, 2024 01:30 PM Pacific Time (US and Canada)

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 923 4220 0458 Passcode: 197668

One tap mobile +16694449171,,92342200458#,,,,*197668# US +16699009128,,92342200458#,,,,*197668# US (San Jose)

Join by SIP • 92342200458@zoomcrc.com

Meeting ID: 923 4220 0458 Passcode: 197668