Mandated Reporting to Community Supporting Task Force



Communities Keeping Children Safe and Families Together

AGENDA

Meeting 1: September 18, 2023 1:00 – 4:00 pm PDT

Public Participation Registration

Convened by Co-Chairs:

- Roger De Leon Jr.
- Dana E. Blackwell

Members: Mandated Reporting to Community Supporting Task Force

Meeting Objectives:

- 1. Introductions and get to know each other
- 2. Background and foundation setting
- 3. Subcommittee definitions and development

Start Time	Duration	Topic	Facilitators
1:00pm	60 min	WELCOME AND INTRODUCTIONS	
		1. Co-Chair welcome	Roger De Leon Jr.
		a. Video	Dana E. Blackwell
		b. Opening remarks	
		Remarks from California Child Welfare Council	CWC guest speaker
		and Prevention & Early Intervention	Kathy Icenhower
		Committee	David Swanson
			Hollinger
		3. Member introductions	
		a. Full group share	Task Force
		b. Small group breakout	Members
2:00pm	30 min	THE "WHY" OF THE WORK	
		1. The data behind the work	Dana E. Blackwell
		Reflection and questions	
		2. Reflection and questions	Roger De Leon Jr.
2:30pm	5 min	BREAK	

2:35pm	20 min	TASK FORCE 101: SETTING THE STAGE	
		1. History	Kathy Icenhower
			David Swanson
		2. Partners	Hollinger
		3. Expectations	Roger De Leon Jr.
		a. Task Force	Dana E. Blackwell
		b. Members	
2:55pm	20 min	TASK FORCE ROLES & RESPONSIBILITIES	Beth Kuenstler
		Task Force ecosystem and support structure	
		2. Ambassador communications	
3:15pm	25 min	SUBCOMMITTEE DEVELOPMENT	
		Background on current subcommittee areas	Roger De Leon Jr.
			Dana E. Blackwell
		2. Subcommittee roles & responsibilities	
		Workshop subcommittee structure	Task Force
		Si Weller ou seemmetee structure	Members
0.10	 		
3:40pm	5 min	NEXT STEPS	
		1. Action items	Roger De Leon Jr.
		2. Preparation for October 16 meeting	Dana E. Blackwell
3:45pm	15 min	Public comment	Facilitator
4:00pm		Meeting concludes	Roger De Leon Jr.
4.00pm		iviceting concludes	Dana E. Blackwell
Lacarina M	antings: Octo	hor 16 1 Apm (virtual): November 12 1 Apm (virtual): Do	

Upcoming Meetings: October 16, 1 - 4pm (virtual); November 13, 1 - 4pm (virtual); December 5, 12 - 4pm (in-person, Sacramento). Public participation registration information will be provided in advance of each meeting.