

## Implementing the Master Plan for Aging in CA Together (IMPACT) Stakeholder Committee Meeting Thursday, July 25, 2024, 10:00 a.m. – 12:00 p.m.

Meeting will take place virtually. No in-person location.

## **Meeting Registration Link**

After registering, an email is sent with information about joining the meeting. To call in and listen only: 888-788-0099; Webinar ID: 878 5079 6089

American Sign Language provided. Closed Captioning available via Zoom. Meeting PowerPoint slides, transcript, and video recording will be posted to CalHHS Agency's Master Plan for Aging (MPA) webpage following the meeting.

**10:00 a.m.** | **Welcome & Meeting Logistics** (5 minutes)

 Carroll De Andreis, MPA Stakeholder Engagement Manager, CA Department of Aging (CDA)

10:05 a.m. | Opening Remarks & State Updates (25 minutes)

- California State Budget
- IMPACT Stakeholder Committee Response
- **Susan DeMarois,** Director, CDA

**10:30 a.m.** | **Focusing on Older Adult Workers** (20 minutes)

- Abby Snay, Deputy Secretary, California Labor and Workforce Development Agency (LWDA)
- **Sarah Steenhausen**, Deputy Director, CDA

10:50 a.m. | Elevating Equity in MPA Stakeholder Work (15 minutes)

- Sarah Steenhausen, Deputy Director, CDA
- Marina Castillo Augusto, Equity Officer, CDA

11:05 a.m. | Master Plan for Developmental Services (DS Master Plan) (10 minutes)

- Victor Duron, Project Director, Master Plan for Developmental Services
- 11:15 a.m. | CA for ALL Ages & Abilities: 2024 MPA Day of Action (15 minutes)
  - Jackie Tompkins, MPA Project Director, CDA

11:30 a.m. | Reflections on the MPA at the Midpoint (20 minutes)

- Marko Mijic, Undersecretary, CalHHS Agency

11:50 a.m. | Public Comment

12:00 p.m. | Adjourn

NEXT EVENT: <u>CA for ALL Ages & Abilities: 2024 MPA Day of Action</u>
Tuesday, October 8, 2024 | Full-Day Event