



Communities Keeping Children Safe and Families Together

## AGENDA

Meeting 1: September 18, 2023 1:00 – 4:00 pm PDT

## Convened by Co-Chairs:

- Roger De Leon Jr.
- Dana Blackwell

Members: Mandated Reporting to Community Supporting Task Force

## **Meeting Objectives:**

- 1. Introductions and get to know each other
- 2. Background and foundation setting
- 3. Subcommittee definitions and development

Start Time	Duration	Торіс	Facilitators
1:00pm	60 min	<ul> <li>WELCOME AND INTRODUCTIONS <ol> <li>Co-Chair welcome <ul> <li>Video</li> <li>Opening remarks</li> </ul> </li> <li>Member introductions <ul> <li>Full group share</li> <li>Name</li> <li>What role do you represent on the Task Force - refer to the Task Force - refer to the Task Force Members list</li> </ul> </li> <li>Small group breakout <ul> <li>What do you hope will be different as a result of our Task Force work?</li> </ul> </li> </ol></li></ul>	Roger De Leon Jr. Dana Blackwell Task Force Members
2:00pm	20 min	<ul> <li>TASK FORCE 101: SETTING THE STAGE</li> <li>1. History</li> <li>2. Partners</li> <li>3. Expectations <ul> <li>a. Task Force</li> <li>b. Members</li> </ul> </li> </ul>	Kathy Icenhower David Swanson Hollinger Roger De Leon Jr.

2:20pm	20 min	<b>TASK FORCE ROLES &amp; RESPONSIBILITIES</b> 1. Task Force ecosystem and support structure	Beth Kuenstler
		2. Ambassador communications	
2:40pm	5 min	BREAK	
2:45pm	30 min	THE "WHY" OF THE WORK	
		1. The data behind the work	Alex Pimentel, Casey Family Programs
		2. Reflection and questions	Dana Blackwell
3:15pm	25 min	SUBCOMMITTEE DEVELOPMENT	
		1. Background on current subcommittee areas	Roger De Leon Jr. Dana Blackwell
		2. Subcommittee roles & responsibilities	
		3. Workshop subcommittee structure	Task Force Members
3:40pm	10 min	NEXT STEPS & ANNOUNCEMENTS	
		1. Action items	Beth Kuenstler
		2. Preparation for October 16 meeting	
3:50pm	10 min	Public comment	Facilitator
4:00pm		Meeting concludes	Roger De Leon Jr. Dana E. Blackwell

Upcoming Meetings:

- October 16, 1 4pm (virtual)
- November 13, 1 4pm (virtual)
- December 5, 12 4pm (in-person, Sacramento)
- Note: Public participation registration information will be provided in advance of each meeting.